Over MyFavourite

Informatie over MyFavourite

MyFavourite creëert unieke en persoonlijke interieuraccessoires met u favoriete foto’s, plaatjes, tekeningen of andere beelden.
Een schilderij van uw kind, een lamp met uw favoriete bloem of een banier op uw werkplek. MyFavourite zorgt voor persoonlijke producten van personen en objecten waar u van houdt!

 

Wie is MyFavourite?

MyFavourite is een innovatief bedrijf dat is opgericht in 2004. Destijds speelde MyFavourite in op de trend waarbij persoonlijke touch en originaliteit voorop staan en dat doen we nog steeds! Nu anno 2013 kan en mag alles op interieurgebied. Heeft u een idee? Wij denken graag met u mee!

MyFavourite beweegt zich op zowel de consumentenmarkt als op de zakelijke markt waarbij interieuraspecten en specifieke ontwerpen of vraagstukken samen met de klant wordt opgepakt. We streven de hoogst mogelijke kwaliteit na in al onze bedrijfsprocessen en gebruikt waar mogelijk duurzame methoden.

 

Het product

MyFavourite drukt uw foto, patroon of kleur op stof of doek en vervaardigt dat tot het door u geselecteerde interieurobject. Door een speciale techniek zit de print echt in de stof. Ongeacht het geselecteerde formaat blijft de scherpte van de print gehandhaafd* en is het gedrukte resultaat kleurecht.

*afhankelijk van de kwaliteit van het aangeleverde beeld

 

Duurzaam product

Alle producten zijn maatwerk (en dus uniek!) en van de hoogste kwaliteit. Getest op kleur- en lichtechtheid, de inkt hecht zich slijtvast aan de stof. De bewerkte stoffen zijn wasbaar op 30°, de overige producten kunnen afgenomen worden met een stofdoek.
Door het persoonlijke karakter werkt MyFavourite op bestelling Wij hanteren een levertijd van ongeveer drie weken (na betaling) voordat wij het product bij u kunnen afleveren. De levertijd van de lampenkappen is zes weken.

Heeft u vragen over producten, afwijkende maten of foto’s of heeft u suggesties, neem dan contact met ons op via het bestel & informatieformulier of via telefoon 06 26704995.

MyFavourite
Saxenburgerstraat 20-h
1054 KR Amsterdam
kvk inschrijving: 34252749
BTW: 1431.98.981.B.02