Bestelproces

Bestellen bij MyFavourite is heel eenvoudig.

Bestelproces

Vul voor ieder product dat u wilt bestellen vult u het informatie & bestelformulier in. Daar kunt u aangeven welk product u wilt, welke afmetingen u wenst en welke print u op uw product wenst. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met de mogelijkheden op een rij, inclusief prijs en levertijden. Bent u akkoord met ons voorstel dan kunt u uw foto of beeldmateriaal naar MyFavourite versturen. Dit kan op 2 manieren:

A. Digitaal bestand uploaden
B. Analoge afbeelding per post versturen

A. Digitaal bestand uploaden:

U kunt uw foto uploaden bij het  informatie & bestelformulier. Wij ontvangen uw digitale beeld en bekijken of de kwaliteit goed genoeg is voor het product van uw keuze. Meestal kan worden uitgegaan van een goede kwaliteit als de foto groter is dan 1 mb. Twijfelt u, vraag ons dan gerust naar onze mening. MyFavourite streeft een hoge kwaliteit van haar producten na en daaronder valt ook de scherpte en helderheid van de print.

B. Analoge afbeelding per post versturen:

Selecteer uw favoriete product en kies de knop ‘bestel’
Vul het informatie & bestelformulier in en geef aan dat u uw beeld per post verstuurd.
Druk op ‘mail’. Uw bestelling wordt naar My favourite verstuurd. U ontvangt na enkele tellen een overzicht van uw bestelling per mail
Stuur uw analoge afbeelding (foto, kaart, tekening of patroon) met vermelding van uw naam, adres en woonplaats in een gefrankeerde envelop naar: MyFavourite, Saxenburgerstraat 20huis, 1054 KR Amsterdam.
Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van MyFavourite ontvangen is, wordt uw bestelling in productie genomen.

Leveringskosten

De leveringskosten voor onze producten zijn afhankelijk van het formaat van het product. Voor de kleinere afmetingen wordt meestal €8,50 in rekening gebracht, voor de grotere afmetingen wordt €17,50 in rekening gebracht als ze per post verstuurd kunnen worden. Grotere producten worden per koerier geleverd, hiervoor krijgt u een aparte kostenopgave.

Betalingswijze

MyFavourite hanteert als betalingswijze alleen vooruitbetalingen. Dit in verband met het maatwerk en unieke karakter (personal touch) van de producten.
Houdt u er nadrukkelijk rekening mee, dat My Favourite de productie van uw persoonlijk product niet start voordat wij de betaling hebben ontvangen.

Maak het verschuldigde bedrag (prijs product incl BTW en verzendkosten) over op rekeningnummer: Rabobank (IBAN)  NL22RABO0127441751 t.n.v. MyFavourite te Amsterdam o.v.v. uw naam en product dat u besteld heeft.

Informatie of Bestellen