Wanddecoratie

Creeer je eigen stijl met een foto op doek of banier Geef uw interieur een eigentijdse look door uw wand te decoreren met een van de MyFavourite banieren. Het beste alternatief voor fotobehang! Tips van MyFavourite: Blikvanger: Verras uw partner met een stijlvolle banier van zijn lievelingsboot. Als roomdivider: Doordat de banier aan beide zijden […]

Add To Cart

Wanddecoratie

00

Creeer je eigen stijl met een foto op doek of banier Geef uw interieur een eigentijdse look door uw wand te decoreren met een van de MyFavourite banieren. Het beste alternatief voor fotobehang! Tips van MyFavourite: Blikvanger: Verras uw partner met een stijlvolle banier van zijn lievelingsboot. Als roomdivider: Doordat de banier aan beide zijden zichtbaar is, kan deze uitstekend als originele roomdivider of scheidingswand gebruikt worden! Het beste alternatief voor fotobehang: Geen geknoei met behangplak en gemakkelijk weg te halen of te verplaatsen! Productinformatie over de wanddecoratie: De afbeeldingen op de wanddecoraties zijn van zeer hoge kwaliteit en UV-bestendig. Uw foto wordt via een speciaal proces op de stof aangebracht waardoor de kleuren zeer goed uitkomen en niet vervagen op den duur. Door de speciale druktechniek is de printafdruk aan beide zijden zichtbaar. De banieren worden rondom afgewerkt met een lockstiksel, de boven- en onderzijde wordt voorzien van een zoom waarin een aluminium roede wordt verwerkt, zodat het doek mooi strak hangt. Indien u andere wensen heeft ten aanzien van het ophangsysteem, dan kunt u dat met ons bespreken. De banier is leverbaar in verschillende breedte maten, de stof is maximaal 300 cm breed. De hoogte is in principe onbeperkt, maar houdt u rekening met de verhouding van de aangeleverde foto. Uw foto kan ook in zwart/wit of sepia afgedrukt worden, hiervoor geldt geen meerprijs. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief leveringskosten. Zie voor meer informatie hierover onder leveringskosten. Wilt u het net een beetje anders? Indien u bijvoorbeeld een afwijkend formaat wenst of een andere combinatie van opties prefereert, dan is deze mogelijkheid aanwezig. Neem gerust contact met ons op en we maken graag een individuele offerte. Informatie of Bestellen * Naam * Uw e-mail adres Straatnaam en Nummer Postcode Woonplaats Telefoonnr Vink dit aub aan (dit voorkomt dat wij Spam ontvangen) Vraag of Bestelling Stel hier uw vraag of plaats een...

Creeer je eigen stijl met een foto op doek of banier

Geef uw interieur een eigentijdse look door uw wand te decoreren met een van de MyFavourite banieren. Het beste alternatief voor fotobehang!

Tips van MyFavourite:

Blikvanger: Verras uw partner met een stijlvolle banier van zijn lievelingsboot.
Als roomdivider: Doordat de banier aan beide zijden zichtbaar is, kan deze uitstekend als originele roomdivider of scheidingswand gebruikt worden!
Het beste alternatief voor fotobehang: Geen geknoei met behangplak en gemakkelijk weg te halen of te verplaatsen!

Productinformatie over de wanddecoratie:

  • De afbeeldingen op de wanddecoraties zijn van zeer hoge kwaliteit en UV-bestendig. Uw foto wordt via een speciaal proces op de stof aangebracht waardoor de kleuren zeer goed uitkomen en niet vervagen op den duur.
  • Door de speciale druktechniek is de printafdruk aan beide zijden zichtbaar.
  • De banieren worden rondom afgewerkt met een lockstiksel, de boven- en onderzijde wordt voorzien van een zoom waarin een aluminium roede wordt verwerkt, zodat het doek mooi strak hangt.
  • Indien u andere wensen heeft ten aanzien van het ophangsysteem, dan kunt u dat met ons bespreken.
  • De banier is leverbaar in verschillende breedte maten, de stof is maximaal 300 cm breed. De hoogte is in principe onbeperkt, maar houdt u rekening met de verhouding van de aangeleverde foto.
  • Uw foto kan ook in zwart/wit of sepia afgedrukt worden, hiervoor geldt geen meerprijs.
  • De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief leveringskosten. Zie voor meer informatie hierover onder leveringskosten.

Wilt u het net een beetje anders?

Indien u bijvoorbeeld een afwijkend formaat wenst of een andere combinatie van opties prefereert, dan is deze mogelijkheid aanwezig. Neem gerust contact met ons op en we maken graag een individuele offerte.

zakelijkvoorbeeld2 banier1-links1-150x150 canvas_doek tobias foto_op_hout1

Informatie of Bestellen